Bokrelease 15 maj 2024!


“De orättfärdiga” av Gunilla Bergstrand är inte bara en spänningsroman – det är en fängslande resa genom det okända, där varje sida är ett nytt steg mot sanningen och varje kapitel ett nytt mysterium att lösa. Gör dig redo att förlora dig själv i Dalarnas skuggiga mystik och låt dig svepas iväg av en berättelse som kommer att hålla dig vaken långt in på natten.

Kom och fira bokreleasen med oss på gården där serien om Ebba Grönwall utspelar sig. Bergstrand Cigars, Rönningen 39, Säter. Onsdagen den 15 maj kl. 13:00 – 19:00. 

Försommaridyllen krossas för Ebba Grönwall när hon blir utslängd av sin fästman, får sparken från tidningen i Karlstad och tvingas ta jobb på en tobaksplantage i Säter – samma stad där hennes syster sitter inlåst på rättspsyk. Ebba börjar få märkliga meddelanden och någon skickar henne ondskefulla målningar av djur. Varför vill någon skrämma henne? När hon lägger ihop ledtrådarna börjar en otäck tanke krypa fram. Är hennes syster oskyldigt dömd? Ju längre Ebba nystar i fallet, desto mer övertygad blir hon om att någon försöker dölja sina spår och att hennes syster är i stor fara.

De orättfärdiga är en mörk thriller i ett sommar- ljuvt Dalarna. En högaktuell spänningsroman om maktmissbruk och begär, den första delen i serien om journalisten Ebba Grönwall.

Gunilla Bergstrand är född i Hedemora. Sedan tjugo år bor hon i Säter tillsammans med sin fru, där de driver tobaksverksamheten Bergstrand Cigars. All produktion sker på gården: från frö till färdig cigarr.

  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-642-0896-5
  • I butik: 2024-05-11
  • Recensionsdag: 2024-05-13
  • Sidor: ca 400